Samarbejdspartnere

Der er forskellige virksomheder, der kan hjælpe med din fest.

Herunder finder du kort beskrivelse og link til deres egne hjemmesider:

www.kirkhedegaard.dk

Kirk Hedegaard er en virksomhed der skræddersyer løsninger til alle former for selskaber efter gæsternes ønsker. De har et ærligt køkken med fokus på råvarer i sæson, og de laver alt fra bunden. Kirk Hedegaard sætter en ære I at møde gæsterne, hvor de er med stor faglighed og engagement.

Se vores kalender

Ønsker du at se om forsamlingshuset er lejet eller vil du blot se vores aktiviteter kan du se vores kalender.

Vores store sal kan holde arrangementer i størrelsen op til 100 mennesker og passer perfekt til jeres konfirmationer, bryllup eller andre festlige begivenheder som vi gerne deler med jer

Vores lille sal kan holde arrangementer i størrelsen op til 30 mennesker og passer perfekt til jeres konfirmationer, bryllup eller andre festlige begivenheder som vi gerne deler med jer.